Het uurwerk is het belangrijkste onderdeel van het horloge

Mechanische replica horloges hebben hoge cijfers maar hogere fouten Mechanische horloges vertrouwen op uurwerk om stroom te leveren en hebben geen batterijen nodig. Natuurlijk omvatten de opwindmethoden van mechanische horloges handmatig en automatisch opwinden. Handmatig opwinden is om de kroon handmatig te draaien om regelmatig op te winden. Automatisch opwinden houdt in dat het uurwerk een slingergewicht heeft.Zodra de arm beweegt, gaat het slingergewicht onder invloed van de zwaartekracht draaien om de veer op te winden. Het is echter automatisch nodig om ervoor te zorgen dat er elke dag voldoende activiteit is om voor voldoende motivatie te zorgen. Handmatig en automatisch bestaan ‚Äč‚Äčniet, wat goed of slecht is, er zijn maar twee manieren. De slijtage van een mechanisch horloge is de slijtage van de onderdelen, maar als het goed wordt onderhouden, gaat het bijna een leven lang mee. Maar mechanische horloges zijn bang voor magnetisme, water of druppels en hitte. Het uurwerk van een mechanisch replica horloge is zeer complex en smaakvol. Er wordt gespeeld met het polijsten en ingewikkelde functies van het uurwerk. Het is erg populair onder horlogefans. Hoewel de tijd niet nauwkeurig genoeg is, is de prijs nog steeds erg hoog.

Het is niet alleen stabiel en nauwkeurig, maar ook laag in prijs af fabriek, waardoor het de eerste keuze is voor beginners. Vanwege de lage prijs maken veel namaakhorloges en zogenaamde Taiwanese en Hong Kong-made horloges ook gebruik van dit uurwerk.Als gevolg van de buitensporige overstromingen voelen veel mensen walging zolang ze de 2824-2 horen, terwijl ze het negeren ervan. uitstekende essentie. In feite is het uurwerk van ETA2824-2 relatief dik, wat geschikt is voor sporthorloges.

892-A2 wordt door alle replica horloge makers erkend als een van de meest geavanceerde en stabiele uurwerken.Het wordt vaak gebruikt in high-end horloges in de bekende middenprijsklasse, vooral in chronometerhorloges en zelfs sommige merken die in de bos van high-end horloges.Het wordt gebruikt in medium, let op het werk replica watches van polijsten en snijden, of vervang het door een K gouden slinger.

Ik geloof dat je een basiskennis hebt van de Zwitserse mechanische uurwerkrangschikking, welk uurwerk het beste is. In een notendop, de meeste horloges gebruiken ETA-uurwerken, en verschillende soorten uurwerken hebben verschillende niveaus en prijzen. Geavanceerder dan ETA is het zelf geproduceerde uurwerk De kwaliteit van het zelf geproduceerde uurwerk hangt af van de sterkte van het merk.